Ensamheten är tydlig!

Söndag och endel trött efter gårdagens festande.
Blev Palace vilket va ett tag sen nu så ganska skapligt faktist, Om man tänker bort från verkligenheten för en stund. Och tyvärr så är de ofta så att álkohol hjälper till på den fronten. Sjukt att säga de men så är de.

Nu sitter jag här i soffan efter en långfika med tjejerna, De har planerats resa till sommaren och pratats en massa om livet. Mycket som händer nu.

Jobbig tid känns de som i mitt liv också. Vet verken in eller ut, Vad är rätt va är fel? Känner mig sjukt förvirrad just nu. Tiden springer iväg och livet hinner inte rikigt me. Ensamheten är i alla fall tydlig och befintlig.

Sov hos Mammsen och Pappsen inatt.
Önska att man va 5 år så Mamma kunde göra alla bra
Betydligt lättare då!



PoK
Sara


Lilllördag och en lugn sådan....

Lilllördag eller Onsdag som det egentligen heter, är precis som alla andra dagar bara att de typ är okej att supa sig full. Och därför har någon briljant person kommit på att kalla Onsdagen för Lilllördag :) Smart person tycker jag.
Men varför är det egentligen okej att supa sig full en Onsdag men inte en Måndag? Konstigt.

Och på sommrarna är det okej att supa sig full på Söndagar också i alla fall för oss här nere i Södra Sverige som åker över till Borgholm och röjer loss. Haha  





Helt okej att göra de med tanke på att de är så jävla Nice :)

Vi måste boka hotell till bartömingen! Har du kollat Nathalie

Nog om detta!

Igår blev en stressig dag, Mycket flummande på jobbet fram till det drog igång rejält och hjärnan bara snurrade runt. Blev en timmes extra jobb också, Efter de bar det in till stan för lite shoppning dags som jag försökt med i flera veckor nu men aldrig lyckats komma in till stan.

Blev
 

1. Ett par ljusa Lee Jeans
2. En vit sött tröja från Hm
3. Underkläder
4. Lite småsaker
 

Nöjd :)

Blev en snabbis hem till Nathalie efter de också. Myspys. Vi kollade lite resor till i sommar då de är planerat att alla vi tjejer ska dra iväg och bara njuta av livet :) Jippi

Girls just wanna have fun :)



PoK
Sara


Tisdag 26 Januari!

Tidiga morgon tidiga morgon!

Uppe med tuppen, eller varför säger man så egentligen? Vem fan vet när tuppen är uppe?

Jag va i alla fall uppe vid 6, vill att de ska bli sommar och ljust nu mycket lättare att kliva ur sängen då.

Kollade Paradise Hotel igår pallade me hela :)

Tyckte att de va sjukt kul att Andreas klappade in igen och rör om lite i grytan.

Stefan åkte ut, Tråkgt för honom tycker dock att han va en falsk jävel, fast de är i och för sig

Kristoffer också. Sanna (din jäkel) :) har ju lyckats avslöja vem som vinner hela kalaset men de gör inget, kommer ändå fortsätta titta trots att serien är hela oväsentlig och patetisk.
 
Har inget vettigt att skriva om idag. Kan bero på att dagen inte enns har börjat.

Föresten mitt kära smink och mina krämer har kommit. Va sjukt ororlig att de inte skulle hinna fram innan torsdag. Hade varit big problems i så fall. Allt va närmligen slut mer eller mindre. :) Så blev lycktlig när lappen trillade ner i lådan igår.

http://www.lookfantastic.com/ 

   

Dagkräm               Ansiktstvätt            SPF 15 Foundation
                                                      Fairly Light
                                                       Light

                                               

Måste tillbaka till arbetet nu suttit här för länge och dragit ut på tiden. 
Blir troligtvis Bio ikväll i alla fall för mig och Nathalie som de ser ut nu :)

PoK
Sara 

      






It´s a new Week

Shit vet, vet förlåt för dålig uppdaterning under helgen.

Har bara varit så mycket innan och efter. Jobbat stenhårt hela veckan och så när väl helgen kommer så orkar man typ inget alls.

Trots detta hamnade jag på Mollys med mina nya kära arbetskollegor, Skulle bara blivit ett par öl med lite käk. För endel blev de så men självklart ska jag hålla mig till den andra halva så vi traskade vidare till Harrys. Men va hemma i ganska skaplig tid med tanka på att jag jobbade lite i Lördags. Närmare bestämt i 2,5 timme, så inte allt för ansträngande :)

Kvällen i Lördags slutade med att jag somnade stenhårt på soffan direkt efter Robinson. Helt slut helt enkelt. 

Men jäklar i mig vad flitiga Petter och jag va igår. Fixade och donade hemma i hans lya. Så gardinerna är på plats, nya stolsdynor och äntligen har lampan kommit upp i takit igen efter en tidigare incident. Så lite nytta har även blivit gjort denna helgen. Plus i kanten tycker jag :)

Han även med att träffa ett par trevliga ansikten igår. Sanna, Malin och Emelie blev en kvällsfika, myspys.



Denna dagen avslutas nog i soffan direkt efter jobbet. Och sedan upp tidigt imorgon och jobba igen. 

Är spänd i kroppen inför Torsdag. Shit blir nervös när jag tänker på de.
Men kommer säkert gå bra, har fått lite tips och råd :)


Tjejer by the way
Bio imorgon Tisdag "Luftslottet som sprängdes" Den tidiga vid 7 eller va de är?



Vore allt för mysigt de :)

PoK
Sara


 


Italien here i come :)

Skidresa bokad till vecka 12 med la famila. Ska bli kanon mysigt längtar redan.

Lite otippat är att vi ska till Italien i år, närmare bestämt Val Gardena. Tidigare år har vi alltid varit i Österrike så ska blir spännande att upptäcka Italiens backar. Blir även ett stopp hos Mormor och Morfar som vanligt. Alltid trevligt att hälsa på dom, då man inte träffar dom så ofta.

Så se upp i backarna om ni befinner er i Val Gardena vecka 12 Mohaha










Får flash backs vill åka nu!!!

Känslan att bara ställa sig på brädan och glida ner för backen, de är livet :)

Nog om detta.

Nu blir det filmtime. Vi ska försöka hinna med två stycken innan vi båda somnar vilket det finns risk för. "Sommar med Göran" och "Wallander-Dödsänglen" Kan de blir bättre? Hoppas dom väger upp gårdagens film.

PoK
Sara


God morgon go morgon!

Torsdag och uppe med tuppen med en kaffe i högst hugg. Börjar vänja mig vid det här nu. Tidigar mornar har lixom aldrig varit min grej. Men bara jag kommer ur sängen så är det inga problem nu mera.

Igår va det ju som sagt tjejermys för hela slanten. Alla va på ett toppen humör så det spårade ur lite som det brukar göra när alla bara fnissar, men det är så de ska vara hahaha. Vi mötes upp på videobolaget och han i kassan måste trot att vi va totalt galna. Vi hördes mest i hela butiken i alla fall hahaha.

Problem att välja film hade vi också.
Jag ville se "Sommar med Göran", Nathalie höll i två filmer "Love live long" och "Coco Chanel" eller choklad filmen som vi andra kallade den :)

Vi lämnade i alla fall butiken med Love live long i handen, och skyndade oss hem för att köra igång. Men shit har aldrig sätt en sämre film i hela mitt liv och då ljuger jag inte. Kan inte enns beskriva den pga att det hände lixom inget i den. Scenerna va typ en kvart långa utan att dom sa ett enda ljud. Och hela filmen startade som en porrfilm mer eller mindre. Vi satt som frågetecken allihopa. haha. Men det mest märkliga va att det stog att den skulle var 1.36 min. Men icke de inte, 1.13 min haha. Måste varit ett skämt hela den där produktionen.

Love live long får minus 5 av 5 Saror
-5/5

       

Så jag varnar er. Hyr inte filmen!

Blir nog till att hyra en riktigt film idag efter jobbet. Typ Sommar med Göran. Tänk om den också är skit? Hmm

PoK
Sara


Onsdag onsdag onsdag.....

Att de aldrig slutar helt sjukt. Det bara snöar och snöar, inte okej.


Gjorde en bambi på hal is innan idag. Skulle kliva in genom dörren och precis utanför ligger det en räfflad stålmatta och kan lova er att den va svin hal. Trodde att jag skulle trilla pladask men istället blev de Bambi och benen gick åt varsit håll. Hahah. Så nu har jag lyft bort den så att ingen ligger i backen, skulle vara lite jobbigt!



Beställt I.d Smink och Decleor prylar nu. Fan inte kul att beställa sånt. Men bättre att göra de på nätet i jämnförelse med att gå till affären och inhandla de. Så kortet har fått jobba lite nu. Känns som att jag är inne i någon slags skönhetsvecka.

1. Betällt smink och hudvårdsprodukter.
2. Har bokat en helkroppsmassage 1/2 (Längtar)
3. Börjat sola igen (Spökvarning annars)
3. Ska beställa klipptid (Verkligen dags typ ett halv år sedan)


Känns lite lyxigt med en helkroppsmassage. Men tur att jag fick presentkort i julklapp, för satan i gatan vad dom tar betalt. 

Ikväll blir det förmodligen mys med tjejerna, Låter trevligt tycker jag. Hoppas på att vi kanske ska dra en rulle? Vad säger ni om "Sommar med Göran" haha. Har längtat lite efter att den ska komma på DVD och tydligen har den gjort det utan att jag märkt de. Dåligt. Så måste bara se den. Typ nu :)

   

Some old photograph :) :)

Tillbaka till jobbet. Snart lunch tur de för magen pratar för fullt :)

PoK
Sara 


Snyggaste kroppen enligt oss kvinnor?

Hittade en undersökning där vi kvinnor har rösta fram vem som har den snyggaste kroppen, enligt oss. Och som vi skulle vilja ha.


1. Kate Winslet
Skådespelare



2. Halle Berry Skådespelare



3. Kate Moss Fotomodell



4. Beyonce Knowles Sångerska




Förstår inte varför det görs sånna här undersökningar om jag ska vara helt ärlig. Inte konsitgt att tjejer har komplex för sina kroppar, Om idiealen ska se ut så här. Och vem är intresserad av att läsa sånt här.

- Jo Sara Nilsson haha. Men jag klara av att läsa sånt här och kolla upp kändisar utan att få panik och börja banta.

Det viktiga är att man är nöjd med sig själv. Lyssna inte på vad andra säger och titta inte hur andra ser ut. Ingen är perfekt så är det bara helt enkelt. 

Visst det är inte nyttigt att att vara tjock och fett. Men det är fan inte nyttigt att vara pinnsmal som ett skellet heller. 

Det är jäkligt viktigt!

Bry er inte om vad andra tycker. Gör det som får dig själv att må bra, ät gott, drick gott och bara njut av livet. Spela inget spel med sig själv :)

PoK
Sara 


Saknar tidningen och Tv

Sitter på jobbet och känner verkligen hur mycket jag saknar morgontidningen. Va lixom en vana innan att alltid börja dagen med en Kaffe och Barran. Och om inte tidingen lyckats komma fram slog man på Tv och glode nyheterna. Och inte enns Tv har vi kvar.


Jag va alltid den som hade koll på nyheterna och vad som hände runt omkring oss. Men skulle ni fråga nu hade jag sett ut som ett frågetecken. Har lixom ingen kolla längre. Får väl skärpa till mig och börja kolla nyheterna varje kväll. Och kanske överlägga om man ska beställa barran.


Så just nu sitter jag och sysselsätter mig med Korsord på Internet. Ska jag vara ärlig så är det faktist ganska skoj :)



Om jag håller mig till barnkorsorden :=) De andra klara jag verkligen inte av. Har lixom inte tålamod till att konsentrera mig så länge.

Ne he blir till att hämta Kaffe nu och får helt enkelt klara mig utan tidingen. Kanske kikar den lite på Nätet men inte samma sak. Det ska vara i pappersformat :) Haha ett jävla tjat.

Over and Out

PoK
Sara


It´s Monday, Wie, Not

Måndagar är inte mina dagar. Det va riktigt tungt att ta sig ur sängen idag. Hade hellre legat kvar hela dagen, framför allt med tanke på att det snöade när jag tittade ut genom fönstret. Trodde att snöandet va över men icke de och vägarna som hade börjat torka. Bara börja om från början, skrapa rutorna och skotta snö. Usch.

Blev slappande framför Tv igår så jäkla gutt. Det gillar jag. Orkade till och med titta på hela Johan Falk filmen inte illa med tanke på hur det brukar bli. Men kanske har något att göra med att jag sov 3 timmar mitt på dagen. Så jäkla gutt när man känner att man får göra de :)

Petter bakade ihop en Pepparkakskaka också. Mumma med lite vanligglass vid sidan. Så de tryckte vi i oss i stora lass.

Idag händer det nog inte så himla mycket för min del efter jobbet. Ska åka hem och ta hand om min dansande Petter. Det är inte bra att dansa limbo kan hända öväntade grejer. :) Sorry




Tv-kvällen ser lovade ut

Halvåtta hos mig -
19,30 TV 4

Familjen annorlunda
- 20,00 TV 4

Spårlöst - 21,00 TV 4

Paradise Hotel - 22,00 TV 6


Ha en underbara Måndag om det är möjligt :)

PoK
Sara

 

 

 


All night long!

Söndag och en bakis sådan.

 

Tack för igår Nathalie. Va en super trevligt kväll, verkligen. Mycket dans, dryck och trevligt sällskap.

 

Va hemma något gång runt 3 tiden, så kan säga att man är ganska sliten när man skulle stiga upp idag. Men är de fest så är de. Då får man lixom ta hur man mår dagen efter :) Och vilka paket du fick Lojloj. Inte nog med att Simon och Carla klampar in med en Plasma TV, du fick bidrag till din läppförstoring. Just do it, Do it now.

Talet som jag skulle hålla, blev aldrig av. På både gott och ont. Hade tränat in de i hjärnan så kunde de typ utan och innan. Men komma aldrig rätt tillfälle lixom. Vid middagen va jag alldeles för nykter haha, och dirket efter körde vi igång dansen till 1000. Men du ska veta att du är underbar i alla fall Natta. Jag hade i alla fall ett planerat :)

Lojloj öppnar sina paket :) Glad och lite förvånad.



Ninni vi bjuder på den efter mycket om och men!



Bra killar, facebook nästa eller vad va de ni ville :)

Bjuder på den bara för att jag sa det. Mohaha



Middag och finfint sällskap vid bordet.


Nu står det en kaka i ungn som Petter fick för sig att göra. Och jag är ju inte svårt på att äta sånt, ska bli mumma. Ikvällen blir lugn kan jag meddela, Blir Johan Falk filmen vid 9 och så upptäckte jag en underbar grej att Blåsningen är tillbaka på Tv. Fy fasiken vad kul. Idag ska dom driva med Kajsa Bergqvist, Christin Melzer och Andreas Lundstedt. Så missa inte de ikväll vid 8 på kanal 3. Jag ska sitta bänkad i soffan från klockan 8 vill jag lova fast ligger redan här nu. Så kanske inte enns hinner röra mig innan dess :)

PoK
Sara


I.d Smink

Dags att beställa nytt snart.


http://www.feelunique.com/
 
Klicka under makeup och välj i.d smink till höger

Måste beställa innan månadens slut.

PoK
Sara


Gooooood Morning or something!

Filmen igår va kanon. Måste ses vill jag bara meddela.
Känner dock att boken va bättre. Men så är det ju alltid. I boken får man mer detaljerade uppgifter och i filmen hoppar dom lixom över de grejerna. Men de va spännade rakt igenom och de gillar jag. Man satt typ som på nålar när man kännde på sig att något skulle hända. 

Hamna aldrig i fel umgänge, är en sak som man lär sig!

Violeta och jag fick en lite utskällning av biotanten som jag nu mera kommer kalla henne(Hon va max 30 år). Sanna hade lyckats boka lovesits längst upp, så klart man vill sitta längst upp i mitten :) Så när vi ska hämta ut biljetterna säger biotanten
- Att nästa gång kan vi ju tänka efter när ni ska boka biljetter. För det är inte roligt för er eller för den stackaren som ska sitta brevid.
Shit tänkte jag är de mitt problem. Sluta tjabba biotant.

Och så går vi in och ska sätta oss. Det blir krig mellan sanna, violeta och mig om vem som ska sitta med en främling. Tillslut ger jag mig och sätter mig med spänning på vilket äckel som ska trilla ner brevid. 

Hahah det kommer aldrig någon så jag sitter helt ensam i en soffa hela Bion. Snacka om att Sanna och violeta ångrade sig. Mohaha. 

Men hela bion va fullsatt förutom platsen brevid mig, Haha  

Tack tjejer för igår.



Snabba Cash får 4/5 Saror, pga att boken är bättre

     

 

Ikväll är det fest som gäller för denna unga dam!



Eller unga och unga nu är hon ju för fan 20, Hon är en kvinna. Ska bli riktigt nice.

Ska åka och fixa plan B efter jobbet sen är det bara till att göra sig iordning typ :)
Jippi


Back to work

PoK
Sara


Foton

Lite tråkigt så här innan de är dags för bio så passa på att lägga upp lite bilder från ett par fester :)

Trettondagsafton












Vilken Kväll. Endel kom ihåg, andra inte hahah.. Jag gillar de :)

 

Juldagen








Ännu en oförglömlig kväll med tjejerna :)

 

Kommer bli fler bilder och fler fester. Imorgon väntas den första. Jippi

 

Dags att dra, Bion here i come

PoK
Sara


It´s Friday at last

Gud vad skönt att känna att veckan går mot helg. Så jäkla gutt.

Okej, ska i och för sig jobba lite imorgon men det handlar max om 2 timmar mitt på dagen. Vilket inte är allt för jobbigt enligt min åsikt. Och sedan som ni alla vet väntar party party på kvällen. Är rikitgt taggad ska bli skit kul. Har bara ett lite problem med vad jag ska ha på mig. Har inte hunnit in till stan något den här veckan pga övertidsarbete. Men har en plan B som troligtvis kommer få rycka in :)

Igår kollade vi äntligen på Taken, och fy satan i gatan vad den va bra. Vill typ se den en gång till. Så jag säger bara ni som inte har sätt den. Se den med en gång. Typ redan i kväll :)

Taken får 4/5 Saror

     

 

Och ikväll hoppas jag på en 5/5 Saror. För det blir Bio med Sanna och Violeta. Snabba Cash äntligen! Den har fått hur bra recension som helst i både Expressen, Aftonbladet, SF och imprencip i alla lokaltidingar och hemsidor du kan hitta.
Så kommer jag ut där ifårn besviken ska jag aldrig mer gå på Bio eller läsa en bok. 


Check this out
Hittade en intressant recension om huvudrollenar nu. 

JOEL KINNAMAN   


Fick sitt genombrott redan förra året men med "Snabba cash" blir han Joel med hela svenska folket. Spelar kameleonten JW på ett naturligt och övertygande sätt och stjäl showen med sin utstrålning.

MATIAS PADIN VARELA

Se hela bilden







Gör Jorge till en person med hjärta och ett charmigt drag. Men precis som de andra har även han mörka sidor och Padin Varela levererar såväl känsloutbrott som skönt häng till synes utan ansträngning.

DRAGOMIR MRSIC


I början den blekaste av de tre huvudrollerna men efter hand växer Mrado in i berättelsen. Trevande pappa till lilla Lovisa och samtidigt iskall gangster - en imponerande insats av självlärde Mrsic.


Alltså fullspäckad kväll idag och imorgon. Sånt gillar jag :)

Ha en underbar Fredag

PoK
Sara


Hallå Hallå Hallå.

Hej, Hallå ,Tja, Tjena, Tjabba, Tjenis!


Uttråkade och lite rastlös? Ja

Sitter på jobbet och surfar runt lite på nätet. Hittar inte något intressant där, För de flesta sidorna är spärrade så kan inte göra så himla mycket. Men bloggen kommer jag fortfarnade in på. Är väl bara en tidsfråga innan dom blockera den här sidan också. Men då jäklar blir jag inte glad.

Va ju som sagt tvättning och städning igår för min del. Inte allt för roligt. Men skönt att städa bort julen faktist. Bort med tomtarna och ljusstakarna och inte med mina älskade rosa kuddar och mysbelysningen i fönsterrutorna. Nu är verkligen julen slut tycker jag. Hoppas på att snön ska försvinna snart också. Kallt och jäkligt. Solen kom hit istället.

     


Idag har jag inte mycket planerat efter jobbet. Blir nog soffan till 100 och bara ligga där hela kvällen. Ska återigen försöka hinna med att kolla Taken, som jag tjatat om ett par dagarn nu. Tycker verkligen att det är dags att få igång rullen nu. Men då informarade Petter mig om att Made In Sweden börjar idag vid 8. Och de är faktist jäkligt bra. Eller de vet jag ju inte föresten men de va jäkligt bra förra året. Diggar Bagge stenhårt. Haha börja garva bara jag tänker på de.

Ska även iväg en lite snabbis och fixa Nathalies present. Mohaha nu blir du nyfiken va :)
Lojloj om ett par år. Så blir de när man fyller år varje år haha...



Hoppas ni hade kul ute igår tjejer, tråkigt att jag inte kunde vara med. Men på Lördag ger vi järnet tillsammans.


PoK
Sara


Ikväll fruktar tvättning :(

Lunchtime


Blir snart en tripp till Mammas och Pappas place för lunch. Känns så sjukt lyxigt att få lunchen serverad. Skönt att slippa åka hem och koka ihop något för en gång skull. Fast nu har vi ju faktist lunchrum på vår nya arbetsplats. Så ska komma igång med att fixa mat dagen innan och käka lunchlåda. Är smidigt och inte alls lika stressande.


Igår träffade jag Sanna. Va jätte mysigt att bara och sitta och snacka om allt. Och framför allt reda ut våra så konstiga missuppfattningar :) Te och hela kalaset blev de. Och åkte precis innan Paradise Hotel skulle börja så att jag kunde hinna med att se de hemma. Men Återigen somnar Sara när tv står på. Asså jag är så sjukt dålig. Höll mig vaken fram till sista reklampausen och sen bara slocknade jag.



Hahah måste verkligen skärpa till mig på den fronten.


Men fick i alla fall lite uppdatering idag på morgonen. Rami åkte ur och fy fan vad skönt, Ha va så jäkla självsäker på att han skulle få stanna. Men icke sa nicke. Haha rätt åt honom. Enda sedan han kom in i huset har han kört ett riktigt fulspel. Okej de är väl lite de som är grejen men han har jag helt enkelt bara stört mig på. Så nu slipper jag de problemet. Hittar säkert någonannan att störa mig på nu istället.



Nog om detta!


Står tvättning på schemat idag. Och åter igen sjukt tråkigt. Vet inte riktigt varför jag tagit en tvättid idag för har inte speciellt mycket att tvätt. Men kan ju alltid vara bra kanske. Är bara 2 timmar idag så blir inte så plågsamt i alla fall. Tur de.


Ska kanske försöka kolla  Taken efter de vilket vi skulle gjort för flera dagar sen. Men inte hunnit med helt enkelt. Har varit en massa annat bra på Tv.



PoK
Sara 


Jobb och ståhej

This is life!

Sitter på jobbet som vanligt en tisdag som denna.


Ska på tjänsteresa i slutet av Januari rättare sagt den 28. Ska bli skit kul faktist. Till stockholm bär det av. Blir möten och såvidare och avslutas med en middag på kvällen tillsammans med kollegor från hela Sverige. Ska bli intressant faktist. Har inte varit på något sånt innan. Så blir övernatting och hela kittet. Snabbt bestämt men kul att man får åka :)


Ikväll blir de fika med Sanna. Ska blir trevligt va länge sen vi bara satt ner och pratade skit tillsammans om himel och jord.



Biobiljetter är även boka till fredag då det är premiär för Snabba Cash. Hoppas att filmen är lika bra som boken.

Men de tror jag och jag som är en lover av svenska filmer.



PoK
Sara


Grattis Grattis

Till Nathalie
                                                                                           Från Sara Hoppas du får en underbar dag!


Själv sitter man på jobbet med en Kaffe i högsta hugg för att vakna till.

PoK
Sara
                      

Något knass helt enkelt!

Bloggade igår när jag kom hem från vår lilla utflykt men tydligen kom de inte fram på bloggen. Skumt men ibland händer de tydligen.

Sitter på jobbet nu. Här är de ganska lugnt för ovanlighetens skull en Måndag. Men väntar bara till de drar igång som en vanlig måndag igen. Fy fasiken, då är man helt slut när man kommer hem. Typ deckar i soffan med en gång. Men ska skärpa mig kan inte sova hela tiden. :)

Fick en Mess av Lojloj nyss också. På Lördags då blir de fest för hela slanten, kanon kul. Längtar redan. Ska hinna med att springa på stan en runda också. Shoppa en present till 20 åringen och vem vet kanske något till en själv också :)

Ne he tillbaka till att hålla ställningen här innan de väntar lunch för min del. Magen kurrar för fullt så snart ska jag smaska i mig något gott.


I don´t care any more
It´s yours problem
from now on.

I wept some tears, but it´s
over now. I don´t take 
anymore.
 

I was always ther for you.
And what do i get back?
Nothing!
 




Tillbaka till sommaren med tjejerna och Tomas Ledin :)

PoK
Sara


En heldag i vildmarken :)

Nyss hemkommen från Aboda Klint efter en helfylld dag av Snowbording, Korv grillning och vildmarksliv :)

Det är inte för ofta Sara Nilsson kliver upp ur sängen vid kvart över 8 en söndag. Va ett väldigt bra tag sen sedan sisst. Men idag stog de Snowbording på "att göra listan". Så de lockade rejält mycket. Petter och jag startade med att köra över till Borgholm för att hämta nycklar och så vidare av mamma å pappa för att komma åt min bräda. Men hjälpte de. Nej, För boxen som min bärda låg i hade vi fan ingen nyckel till. Så de slutade med att Petter bröt upp hela skiten och jag va irriterade och super stressade. Tur att han är så lugn annars hade jag gått loss på den där jävla boxen.. Haha... Kan skratta åt de nu.

Efter de plockade vi upp både Danne och Filip. Sedan bar de av. Planen va att vi skulle varit iväg redan vid 11 tiden. Men klockan han bli nästintill halv 1 innan vi lämnade stan.

Skit skoj att komma iväg och göra lite en söndag. Annars blir de lätt att man ligger i sängen för länge och sedan bara flyttar över till soffan. Skönt att få ut något av dagen. Men nu ligger jag i soffan och de är jag värd. Blir film senare när Petter kommer hem efter sin fika.

Taken
har sätt den men minns inte handlingen så jäkla gutt. För bra ska de vara :)

Lite bilder från våran Lägereld haha..



Vintermys i kylan

Petter min fixare :)



Flipp i vildmarkslivet haha

Danne, va även viktigt att tillägga att han täljer en korvpinne. Haha



Tillsammans lyckades vi få fyr på elden så käk blev de till oss allihoppa. Tack grabbar för en trevligt söndags utflykt!


Det blev även lite party igår med tjejerna. Trpkigt att jag inte följde med ut bara, men hoppas eller snarare vet att ni skakade lite rumpa åt mig också. Och Carro du och jag ska öva på din sång till Nattas 20-års fest. hahah Trodde verkligen att jag skulle skratta ihjäl mig när du gav järnet. I love it Geten. Tack tjejer.

PoK
Sara


Ta de lugnt på jobbet.

Första helgjobbet på nya stället. Va livrädd att larmet skulle gå igång när jag öppnade. Men som tur va redan en här och hade larmat av. Tack Tack. För de här lamet förstår jag mig inte riktigt på. Haha. Väntar bara till jag  sätter hela Bilkompani i skakning. Shit haha.

Igår blev de en oplanerade kväll hemma hos Petters föreldrar. Vi skulle bara käka lite och sen hem och mysa. Blev dock andra planer vi stannade hela kvällen och de va vin, drinkar och öl. Shit säger jag bara. När jag reste mig från stolen när vi skulle åka kände jag mig lite runt om fötterna haha. Men de va kanon trevligt.

Och jag åt Oxfile, Okej nu tycker alla säkert att jag är skit lustig. För har lixom inte fått smak för de innan, och alla andra som man typ känner älskar Oxfile. Men nu ska ni veta. Att jag typ älskar de också. As kalas gott rent ut sagt :)

Så nu sitter jag på jobbet, har en bil kvar att städa och en kund till som ska komma sedan är min arbetsdag över. Blir en vända över till öland efter jobbet kanske shoppa lite vem vet. Alltid kul att hitta på något en lördag.

Kvällen är ännu inte planerad men de talades om Vin någonstans ifrån med tjejerna. Inte fel. Fast ska jag vara ärlig just nu är jag inte jätte sugen på Vin. Men får väl svänga förbi systemet och köpa mig en flaska så man är förbered :)



PoK
Sara


Slut men...

0-7e6237d8344381b59fed761fd4bc4040.png

Kolla varifrån!

Slut men ändå inte! Ligger på soffan och har precis fått i mig lite käk :) är trött i kroppen men ändå rastlös. Jobbig känsla, vill göra något men orkar inte. Skumt men sant. Hmm så de blir nog inte mycket gjort för mig ikväll. Sätter nog på en film och slappar troligtvis till de. PoK Sara


Känns som måndag!

Torsdags fast känns helt klart som en måndag. Kan ha något att göra med att de va ledigt igår.

 

Palace va helt OK i tisdags faktist. Ovanligt att de kommer ur min mun, men helt enkelt lagom med folk och framför allt trevligt folk. Va länge sedan jag va på Palace nu så kanske kan göra lite invärkan på att man hade någolunda kul. På förfesten hemma hos mig gav vi järnet som vanligt. Ouzon åkte fram som vanligt och då går de vilt till. Dansanade i sängen, soffan och på golvet.
Kommer bilder på de mohaha



Funderat på vad mina grannar har för åsikt om mig. Då jag redan har två klagomål förväntar jag mig att de ligger ett till i brevlådan på tisdag. Men nu bryr jag mig inte längre. Flyttar ut den 15 feb så då slipper dom mig. Låt oss va unga vi behöver de, till alla tjuriga tanter och gubbar i mitt hus!

Sa rakt igenom va den en heltrevligt kväll förutom att alla splitrades upp inne på Palace men de är sånt som händer.


Igår stog de bara slapp på schemat. Va förbi mitt gamla jobb och hjälpte till att renas ut lite där innan dom kommer med katapulten och river på måndag. (Tår i ögat). Eller frågan är hur mycket jag hjälpte till egentligen. Stog mest och hängde på disken. haha Men jag va där i alla fall :)  Sedan va de soffan som gällde direkt. Blev en film med Petter också. Wallander- Prästen. Älskar alla Wallander filmer, Hoppas på att de kommer fler. Annars får man nöja sig med Johan Falk filmerna dom går också hem.



4 av 5 Saror

     

Time to start workning!


PoK


Sara


At me new Office!

Godmorgon alla glad människor som är uppe i denna tidiga timme.


Själv är jag uppe och vaken. Ska även tillägga att jag är pigg för en gång skull. Kanske låter konstigt men trots de sant. Sitter på min nya arbetsplats med en kaffekopp i handen och ska snart bege mig ut i tvätthallen för att göra lite nytta va tanken. Jobbar fram till 4 idag sen står de tvättning på schemat, behövligt så man får sin garderob tillbaka efter Jul och Nyår. 

Kvällen slutar troligtvis med utgång för min del ikväll. Känner mig faktist laddad idag, men kan vända fort tyvärr. Tror de blir Palace eller vad är med öppet en tisdag, Någon som vet? Vi får se vad kvällen utvisar kommer bli kanon i alla fall känner jag i kroppen och knoppen :)


Min nya frächa arbetsplats, Lite rörigt men kommer bli kalas när allt kommer på plats :)


Måste även passa på att kommentera Paradise Hotel igår. Shit och Shit vem är bruden som kommit in. Somnade inte och tror att de va pga henne och så Stefan också så klart. Hon Dahlin som hon heter kom in och pippade runt med allt som hade snopp, eller vänta hon kanske snart hoppar på någon av brudarna. Haha. Stefan då, ännu värre mådde dåligt när jag såg hur han betede sig. Först va han med Dahlin och en timme senare kröp han ner hos Erika. Fy fan vad smaklös och äkligt. Snacka om att vakna upp med ångest. Och Hela programet avslutades med att alla satt och lippade i olika hörn. Asså vad har människorna gett sig in på undrar jag.

Jag se en gång att jag kunde tänka mig att vara med i Paradise Hotel. Ångrar de skarpt nu.....

Men trots alla dessa intriger kan jag inte sluta titta, men de är väl de här som kallas TV antagligen :)

PoK
Sara


Dumpat understället och hoppat in i värmen :)

Första dagen på de nya jobbet. Eller nya och nya, samma Europcar som innan fast på ett nytt ställe. Härligt ljust kontor och värme.

Haha låter som att jag jobbat i ett helvete innan. Men de har jag inte. Bara lite nya möjligheter nu.

Så därför har jag bestämt mig för att dumpa understället imorgon. Va så sjukt varmt idag så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Innan har jag alltid klagat på att de varit så sjukt kallt och nu är de helt omvänt. Så nu klagar jag verkligen inte. Kanske beror på att vi jobbat till hälften av dagarna utomhus, vilket de är slut på nu.

Sissel och jag hann även med en lite upptäktsfär under eftermiddagen. Vi hittade lunchrummet, Och famförallt kaffemaskinen. Jippi. Nu kan vi bli riktiga människor igen :)

Nu blir de Rolandz till 100 på TV. Normal kan man ju inte säga att Robert Gustafsson är haha. Efter de blir de Paradis Hotel. ÅÅåå har saknat de som fasiken. Så nu är de äntligen dags, Och blev as glad när jag fick höra att de va en timme längt idag. Hoppas bara jag kan hålla mig vaken. Brukar vara där problmet ligger i Sara värld.

Ett fåtal bilder från Nyår, Blev tydligen inte så många. Vet inte om Mintun gjorde inslag där.



Förbereder lite för efterätten


Mina härliga matgäster


Sen kom Nathalie och slötsamman


Bomber och granater blev de i efterätten. Till och med brandlarmet
gick. Då är de fest må jag säga.

Tack tjejer för en speciellt med jäkligt rolig nyår. Fast inte lika roligt dagen efter om jag ska vara ärlig. Fy fan.

PoK
Sara


Aldrig mer Lasergame.....

Träningsverk i benen? Ja

Dålig förlorare? Absolut

Göra om de? Aldrig mer

 

Hur i helvete Nathalie kunde vi komma på idén att dra iväg och spela lasergame? Haha okej de va en sjukt rolig tanke. Men inte lika roligt när vi gick ut från banan och insåg att killarna hade vunnit med över 1000 poäng. Okej kan skratta åt de nu i efterhand. Men satan i gatan va förbannad jag va igår.

Ska de spelas någon gång igen ska de göras med jämna lag. Och kan inte skylla på killaget för de va vi tjejer som insisterade på att de skulle vara tjejerna mot killarna. Så grabbar njut för de kommer aldrig hända igen. Haha

Ne he har inte tid att sitta här och skriva mer måste jobba lite också på min nya fina arbetsplats.
Skriver mer om de senare.

PoK
Sara





Alvin och gänget 2

Lördag, fast de känns inte som de ett dugg. Känns som att de är Söndag eller något i den stilen. Fick frågan innan om man skulle hängt med ut ikväll. Men efter min bakfylla igår känns de fortfarande i kroppen måste jag medge. Så utgång för mig idag va helt uteslutet. Får hålla mig till trettondagen. Eller hur ligger de till där. Ska man ut då?

Idag klev jag ur sängen vid halv 12 tiden. Rikitgt skönt. Älskar att bara ligga i sängen och dra mig. Sedan blev de bio med mina små småttingar. Alvin och gänget 2 äntligen. Fick klara mig själv utan syrran. Men de va inga problem alls.

Filmen i sig får 3 av 5 Saror

   
Nu blir de käk för hela slanten. Petter och Wiktor står i köket och jag sitter bara brevid och tittar på, Precis som de ska vara haha...

Får se vad kvällen bjuder på.

Bilder från nyår och mer uppdats om de kommer senare när jag fått in bilderna i Datorn.

Ha en underbar lördag

PoK
Sara


RSS 2.0